Wielrenner Tom Boonen jaagt op jongetje voor Specialized

De indrukwekkende solo van de controversiële Belgische wielrenner Tom Boonen in Parijs-Roubaix heeft de reclamemensen van de internationale fietsenfabrikant Specialized op ideeën gebracht voor een commercial, meldt de Belgische site De Standaard. In een reclamespotje worden beelden uit de vijftig kilometer lange vlucht van Boonen in de ‘Helleklassieker‘ gebruikt. In de clip ‘The Chase‘  fantaseert een jongetje dat hij op de kasseien voor Boonen uitrijdt. De rol wordt gespeeld door het zoontje van

Otis Guy, een pioneer van het moutainbiken en bouwer van mountainbikes in de VS. Boonen, in het verleden positief getest voor drugsgebruik, doet niet mee aan de Tour de France. Die koers is volgens hem geen goede voorbereiding voor de wegwedstrijd op de Olympische Spelen in Londen en het WK in Valkenburg.

Lees ook:Details Eneco Tour ’15 gemeld in dagbladadvertentie
Lees ook:Het zal je zoon maar zijn, in deze spot voor … condooms
Lees ook:Speciale ogen, monden en handen in Pioneer Kuro-commercials
Lees ook:Help, een gat in de rijweg, remmen! Reclame schokbrekerfabrikant
Lees ook:Daniel Craig als James Bond 007 in Skyfall-reclametrailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.