‘Stadion’ als sterke reclame-trailer BBC voor OS Londen

Het Britse landschap getransformeerd in een enorme sport arena, binnen het Olympisch Stadion in Londen. Zo kun je de sterke reclametrailer van de BBC beschouwen, een animatie, voor haar OS 2012-uitzendingen die binnenkort beginnen. Zie hier eventueel ook nog de  langere versie. De muziek achter de ‘Stadium‘-commercial bestaat uit het nummer First Steps, speciaal voor de gelegenheid geschreven door de groep Elbow, en muziek van het BBC British Philharmonic Orchestra en het NovaFox

gospelkoor. De digitale lange versie kan vanaf 27 juli worden gedownload en de opbrengst gaat dan naar de BBC Children in Need- and Sport Relief-fondsen. De campagne is van reclamebureau Rainey Kelly Campbell Roalfe Y&R in Londen, de animatie is van Passion Pictures en geproduceerd door Red Bee Media. Via TIR.

Lees ook:Niet om aan te horen: OS Londen-inhaker van BMW Mini’s
Lees ook:Chinese folklore in prachtige OS Beijng-animatie van BBC Sport
Lees ook:Grand Theft Auto IV: lange versie van officiële reclametrailer
Lees ook:‘Eng’ tuinkabouterspotje Ikea maar reclamewaakhond zwijgt
Lees ook:Oudere man bedreigd door met stier in spotje nieuwe BBC-serie

Eén reactie op “‘Stadion’ als sterke reclame-trailer BBC voor OS Londen

  1. Karin Muller

    Prachtig! Echt zo’n koude rillingen filmpje. Mooi werk van Y&R!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.