Zonnepanelen in de reclame bij Eneco en NL Energie

Zonnepanelen, ze vliegen je om de oren. Twee dagbladadvertenties spelen in op de subsidie -mondjesmaat hoor- die de overheid vanaf volgende week geeft op de aanschaf van zonnepanelen door particulieren, Eneco en NLE, oftwel de Nederlandse Energie Maatschappij. In de Volkskrant vandaag een helder aanbod. Iedereen die in 2012 via het bedrijf zonnepanelen aanschaft, krijgt gegarandeerd subsidie, ”zelfs wanneer de subsidiepot leeg is.” En dat is snel, want er kunnen maar 30.000 aanvragen worden verwerkt voor heel Nederland. Het aanbod van NLE in Het Parool is wat gecompliceerd. Je

ontvangt drie zonnepanelen als je nu een 5-jarig energiecontract bij ze afsluit. Min of meer gratis, kort samengevat, maar er komen wel wat berekeningen voor kijken om dat te bewijzen. Lees er meer over op hun site en/of zie het artikel onlangs in dagblad Trouw.

Lees ook:Zon Zoekt Dak-zonnepanelenreclame Natuur & Milieu
Lees ook:Hulp met zonnepanelen financieren in de reclame
Lees ook:Waarschuwingsreclame aansluitdoos zonnepanelen vanwege ‘gevaar van potentieel dodelijke schok’
Lees ook:Deze reclame voor zonnepanelen is niet voor sommige Groningers bestemd
Lees ook:Brandgevaarlijke zonnepanelen: NVWA waarschuwt per advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.