Nieuwe shirts Ajax: hele advertentiepagina in wakkere krant

De mensen houden de hand op de knip, wat betreft huizen, dure auto’s, keukens en de betere bankstellen, maar toch niet voor, uh, voetbalshirts? Je zou het bijna gaan denken bij het zien van dit reclamegeweld. Want na dat goeie spotje voor Ajax’ nieuwe thuisshirts van de afgelopen week staat er vandaag in de wakkere krant een advertentie van liefst een hele pagina (KLIK erop om wat te vergroten) voor de ‘Thuis-Collectie 12/13‘ van website Ajax Shop, waar-ie ‘exclusief verkrijgbaar’ is. Voor de fans: met officiele bedrukking en gouden eredivisie badge. Mede-ondertekenaars van de advertentie zijn maker/sponsor Adidas en hoofdsponsor Aegon.

Lees ook:Even reclame maken voor Adidas’ nieuwe Ajax-voetbalshirt
Lees ook:Cadeaupakket van €75 in Kerstreclame bij Ajax
Lees ook:Selectie Ajax bezoekt Fanweekend meldt advertentie
Lees ook:Sjaak Swart (75) mag leuk bedanken in advertentie Aegon
Lees ook:Avondje Ajax-reclame: Jong Ajax en Ajax Vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.