Natrappen? McD adviseert EK McFlurry min oranje M&M’s

McDonald’s adviseert EK McFlurry’s zonder oranje M&M‘s. Mwah, staat ze mooi. Dit inhaakspotje werd gisteravond vertoond onmiddellijk na de trieste uitschakeling van Oranje in de voorronde van het EK Voetbal. Nu maar hopen dat die Duitse Ambassade mooi schoon wordt gemaakt en excuses worden aangeboden aan de Duitsers, die de Denen zo keurig versloegen, zoals afgesproken met de Mannschaft, haha. En die veel beter kunnen voetballen dan wij als het nodig is. Ik maak me niet druk over dat spotje van gisteravond, maar mijn oud-collega Erwin Wijman van Adformatie wèl. Die twitterde gisteravond onmiddellijk: ”Alleen al dat ‘zonder die oranje’ (m&m’s)… Zó negatief. Waarom meehuilen? Waarom die negatieve vibes? Het is natrappen.”

Lees ook:EK verliesinhaak-spotje van ING, ‘ook nu achter Oranje’
Lees ook:ING lanceert platform ‘Jonge Leeuwen’ met de KNVB, Hyves en Disney XD voor voetballers en fans van 6-12 jaar
Lees ook:VW & EK: Oranje en Duitse fans strijden in online Interland
Lees ook:Reclame ‘Verkoopmaffia’ speelt handig in op Youp-rumoer
Lees ook:Oproep: zet jouw foto op voetbal spandoek van Ons Oranje

0 reacties op “Natrappen? McD adviseert EK McFlurry min oranje M&M’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.