Oranje verslaat Duitsers: Albert Heijn’s gratis EK-voorspel-sjaal

Oranje kan wel wat steun gebruiken.’ In ieder geval voor mij tovert Albert Heijn als een duveltje uit een doosje de gratis ‘voorspelsjaal‘ tevoorschijn als EK Voetbal-actie (bij €20 aan boodschappen). Die misschien maar kortstondig waarde heeft, hopelijk niet (en natuurlijk allang in de planning zat). Niet Huntelaar in de spits voorspellen, haha, maar de gedroomde uitslag. In de advertentie in de wakkere krant vandaag voorspelt supermarktmanager Harry 3-1 voor Nederland. Hij laat dus zien dat-ie erin gelooft. Dat moeten ‘wij’ ook doen, vindt de grootgrutter. Doen we. De aanbieding geldt vandaag en morgen, en: op=op. Oja: hopelijk ook bruikbaar voor de EK-kwartfinale, of voor de WK, over een paar jaar

Lees ook:Harry van AH haalt de Winterkeuken zelf uit Italië in spotje
Lees ook:Prijs voor Onbegrijpelijkste Advertentie gaat naar die van ’365′
Lees ook:Supermarktmanager Harry mag niet geïnterviewd worden van Albert Heijn
Lees ook:Gratis De Telegraaf. Gewoon bij Albert Heijn morgen. Als reclamestuntje.
Lees ook:Dirk en Transavia haken in op vertrek supermarktmanager Harry uit de AH-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.