EK: ook makelaars willen scoren ‘als coach in deze markt’

De Nederlandse Vereniging van Makelaars/NVM pikt graag een graantje mee van de inhaak/Oranje-rage, en komt vandaag met een pleidooi per advertentie om nu meteen een ‘aankoopmakelaar‘ in te schakelen. Als ‘uw ideale coach in deze markt.’ Dat zijn verkoopmakelaars die graag ook wat anders do en om de tijd te doden, haha; verstand van onderhandelen over huizenprijzen hebben ze allemaal. Dat mag je toch hopen. Mijn advies in deze voor huizenkopers prachtige markt: begin ‘ns met 20-25% minder dan de vraagprijs te bieden. NVM-makelaars zijn overigens vrij om hun aankooptarief te bepalen (logisch lager dan hun ‘verkoop’-courtage, want veel minder werk). Klik op de advertentie om ‘m iets te vergroten, waardoor de tekst leesbaar wordt.

Lees ook:Foute makelaars ook aangepakt door NVM meldt advertentie
Lees ook:‘Woningmakelaars van het Jaar 2012′ gefeliciteerd
Lees ook:Huis zelf verkopen op ‘eerlijke’ site Jaap-advertentie
Lees ook:Een hypotheek binnen een week kan echt benadrukt Rabobank ook in dagblad-reclame
Lees ook:Constamed, 24/7 arts raadpleging via online, maakt reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.