EK Voetbal: Dries Roelvink’s Oehhh!-kussensong voor TUC

Na het kratkussen in 2010, heeft zoutjesmerk TUC nu het Oehhh!!!-kussen, om het EK Voetbal nóg spannender te maken, meldt site Verse Reclame. TUC doet ook mee met de trend van het scoren van een EK-hit.  Amsterdammer Dries ‘We hebben Ze Tuk‘ Roelvink (Roehhh!lvink?) zingt namelijk het Oehhh!-lied, inclusief de uiterst gedurfde woorden ‘we worden kampioen, dat is een uitgemaakte zaak.’ En wel op een beroemde Kozakkenmelodie (zie overlees). Er wordt dus ingehaakt op de gastlanden! Wie de TUC Facebookpagina liket, kan het lied gratis downloaden. Het TUC Oehhh!!-kussen is van woensdag 30 mei t/m woensdag 6 juni exclusief verkrijgbaar bij C1000 bij aankoop van drie TUC producten, aldus nog steeds VR. De bureaus: Draftfcb en WeberShandwick.

Van TUC’s YouTube-pagina met de song van Dries Roelvink citeer ik nog het volgende, voor geïnteresseerden:

Videoclip met Kozakkendansers
Het lied is gebaseerd op een oude Kozakkenmelodie. Deze strijders komen uit de grensgebieden van Polen, Rusland en de Oekraïne. De melodie is heel bekend in de regio waar het EK-voetbal zich afspeelt. Het lied en de bijbehorende videoclip zijn dan ook een samensmelting van de EK-regio en Oranje. In de videoclip schitteren de mannen van Kozakkengroep Kalinka, een Oekraïens/Russisch zang- en dansgezelschap uit Rotterdam. Zij staan garant voor het inbrengen van de sfeer uit de regio van het EK. Ze gaan gekleed in kostuums in rood, wit, blauw, waarmee met een knipoog verwezen wordt naar onze eigen driekleur. Ook Dries schittert in een Kozakkenpak in de kleuren van de Nederlandse vlag, waardoor de werelden van het EK en Oranje samen komen.

Amsterdams Volkskoor
De tekst van het lied is geschreven door Dries Roelvink en Bram Koning, die al eerder teksten voor Dries schreef en verantwoordelijk was voor hits van artiesten als Frans Duijts, Wolter Kroes en Ruth Jacott. Het lied is opgenomen in de Highland Studios met fantastische vocale ondersteuning van het Amsterdams Volkskoor.

Lees ook:Belreclame 12 BN’ers voor ’100 jaar BN’ers in de reclame’
Lees ook:Dries Roelvink weer eens in het geel in reclame Badkamerwinkel.nl
Lees ook:EK voetballers en veel zang in vogeltjesdans-single C1000
Lees ook:Dries Roelvink maakt zingend reclame voor een Cavmi
Lees ook:Amsterdamse maakt Stem!-reclame voor EU/Oekraine-referendum op 6 april

3 reacties op “EK Voetbal: Dries Roelvink’s Oehhh!-kussensong voor TUC

  1. S. Holland

    Wat doet zijn reclame erboven? Media media media… [Naam afzender aangepast wegens spamming-red.]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.