Burger King haakt met Three Kings in op Driekoningen

Vandaag is het Driekoningen. Huh? Zie wikipedia en read all about it. Hoe ik dat wist van die speciale dag voor christenen? Dankzij Burger King, die volgens Verse Reclame vandaag inhaakte. De uiting is mij ontgaan, is alleen online verschenen. ”Leuk gedaan, alleen vraag ik me af of het duidelijk is dat het om Driekoningen gaat,” zegt Gonnie Grijpstra. En reageerder Stefan Neyman op haar Facebook-pagina: ”Werkt in ieder geval niet in ontzuild Nederland. Al helemaal niet bij de doelgroep.” Misschien gewoon geintje -en een beste leuke- van het reclamebureau van BK. En mensen zoals Gonnie en ik zorgen wel dat die inhaker voldoende aandacht krijgt

Lees ook:Was het Driekoningen, komt Warsteiner-bier met koningin
Lees ook:Reclamewereld nu ook via Facebook-pagina te volgen
Lees ook:Bolletje wenst FC Twente succes, doe mij dus Peijnenburg
Lees ook:FNV maakt reclame voor ‘gewoon goed werk’ in kranten
Lees ook:Stichting Wenskaart pikt ook graantje mee van OS Londen

0 reacties op “Burger King haakt met Three Kings in op Driekoningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.