Yacht heeft heel wat te feliciteren in inhaakadvertentie

Voor de derde keer achtereen is Yacht uitgeroepen tot het beste interim adviesbureau van Nederland, melden ze terecht niet zonder trots in de dagbladen vandaag, van de Volkskrant t/m De Telegraaf. ”Dat kan geen toeval meer zi jn.” grappen ze. De onderscheiding is gegund op basis van een onderzoek onder 1200 managers, georganiseerd door het blad Management Team. Meer info is te vinden op de site van Randstaddochter Yacht, dat -het is tenslotte een concurrerende wereld, ook op interimgebied- de nummers 2 t/m 10 en passant nog even vermeld onderaan de advertentiepagina. Zie de overlees. PS En als ze die prijs in 2012 wéér winnen, zet dan maar eens een vrouw in de advertentie. Ik neem toch aan dat Yacht toch ook vrouwelijke interim managers in het bestand hebben.De top-10 interim adviesbureaus volgens onderzoek van Management Team luidt: 1. Yacht, 2. Twynstra Gudde, 3. Boer & Croon, 4. Berenschot, 5. Atos Interim Management, 6. Eiffel en GTP, 7. K + V interim management, 9. Capgemini en 10. Rijnconsult.

Lees ook:Trotse Yacht viert ‘beste’-onderscheiding met advertentie
Lees ook:Volg hardloper Usain Bolt naar Brazilië in spotje Visa
Lees ook:‘Groei marketing- en communicatievacatures zet door’ meldt onderzoek
Lees ook:Op zonnige dag met zonnecrème ingespeeld door Lidl
Lees ook:DFT en Nyenrode samen in cursussen meldt reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.