Na weekendje Eemhof: foto’s 135 tweelingen in advertentie

Het WIJ Tweelingenweekend is weer achter de rug en op de advertentie in de wakkere krant vandaag zitten 135 tweelingen nog na te glimlachen (inclusief minimaal één dubbeltelling). Vorig jaar werd de eerste gehouden. Volgens de organisatoren hebben het afgelopen weekend ongeveer 130 gezinnen met tweelingen (en meerlingen) elkaar tijdens het weekend ”ontmoet, ervaringen uitgewisseld en deelgenomen aan een uniek programma.” Met sponsoring van Center Parcs De Eemhof, dat de hemel in wordt

geprezen op de babyinfo-site van WIJ jonge ouders. Het weekend werd mede mogelijk gemaakt door Bell Photo en de vereniging Ouders van Meerlingen. Klik op advertentie om (iets) te vergroten, maar op de aparte site staat (veel) meer info over het weekendje.

Lees ook:Selectie Ajax bezoekt Fanweekend meldt advertentie
Lees ook:Tweelingen maken reclame voor Waanzinnige Weggeefweken Etos
Lees ook:Buurman en zijn tieten hoef je niet te zien bij CenterParcs
Lees ook:Weekend van de Wetenschap doet ook gezondheidszorg en cultuur erbij in de reclame
Lees ook:‘Rock in Oktober’ gepresenteerd door Radio Veronica en MediaMarkt meldt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.