Essent feliciteert FC Groningen met behalen play-offs

Vol energie de play-offs in.’ Essent feliciteert FC Groningen in de wakkere krant vandaag met het behalen van de play-offs (directe plaatsing zat er niet in na het gelijkspel gisteren thuis in Euroborg tegen PSV). In een advertentie die overloopt van de energie, en waarom ook niet. ”Als nieuwe hoofdsponsor van de trots van het Noorden konden we ons geen beter seizoensslot wensen. Want wat is er mooier dan misschien straks samen met een een van de groenste clubs van Europa vol energie Europa in te gaan?

Lees ook:Eneco, Wereld Natuur Fonds kondigen samenwerking aan
Lees ook:Feyenoord durft: adverteren voor seizoenkaarthouders
Lees ook:Energieleveranciers jaloers op Greenchoice vanwege onderscheidingen meldt advertentie
Lees ook:D66 maakt reclame voor Europa en tegen populisten in ledenwerfadvertentie
Lees ook:Engie is trots op Kiki Bertens en positief over haar energie zegt advertentie

2 reacties op “Essent feliciteert FC Groningen met behalen play-offs

 1. Mark

  Feliciteren??? Geen beter seizoensslot wensen??? WTF!!! Vier (hopelijk) wedstrijden waar we eigenlijk niet op zitten te wachten. Als ze nou schreven: Heel veel succes in de play-offs!!!
  Ze kunnen zich beter beperken tot het storten van genoeg geld om minimaal voor de komende drie seizoenen rechtstreekse plaatsing voor EL of CL af te dwingen; ‘t is maar een ideetje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Koen

   Mark. Gelukkig zijn er supporters zoals jij… Maar godzijdank zijn er ook nog forse bedrijven die achter onze club gaan staan. Ook supporters, die in deze fucking moeilijke tijden geld in jouw clubje steken en ja, onze club met dit ‘resultaatje’ feliciteren. “Ze kunnen zich beter beperken…”….Mark, je snapt er helemaal niets van.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.