William en Kate als trekkers kampeerreclame Noordoostpolder

Huh, heb ik wat gemist? Ja, die Royal Wedding, niet mijn cup of tea, terwijl ik nota bene in Londen ben geboren. Hebben William en Kate plannen om te gaan kamperen ergens in de wereld? Geloof er niets van. Maar goed, de Noordoostpolder gebruikt het Royal Couple graag als trekkers voor hun kampeer- advertentie in de wakkere krant vandaag. Aangeboden wordt een ‘kampeer- week-end op de bodem van de zee‘ haha, want de NO Polder waar bijna alles mag, ligt 4.5 meter onder de zeespiegel. Je kunt er voor (bijna) niets kamperen van 20 t/m 20 mei a.s. Alle informatie is hier op deze speciale Uit je tent-site te vinden.

Lees ook:IKEA-reclame voor vrieskast met gratis vrieskou-garantie
Lees ook:Foto-impressie Nationale Picknickweek als advertentie
Lees ook:Renault-commercial voor Grand Scenic, sex en voor/tegen ‘t roken
Lees ook:WK/Oranje: ‘We zullen tot de bodem moeten gaan mannen’
Lees ook:Recessie-verschijnsel: keukenoorlog woedt in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.