Alleen vandaag: gratis kinderkookboek als reclame bij Lidl

‘Gezond eten met Lidl!’ Alleen vandaag, dus zo snel mogelijk gemeld, natuurlijk. Een zeer opvallende actie van de Duitse supermarktketen Lidl, zoals geopenbaard op een hele advertentiepagina (klik erop om te vergroten) in De Telegraaf waarmee dan ook wordt samengewerkt. En niet alleen met die wakkere krant. Bij Lidl is alleen vandaag verkrijgbaar een gratis ki nder kookboek, speciaal gemaakt voor en door kinderen i.s.m. Ramon Beuk, die eerder ook al de wijndagen/TV-uitzendingen voor Lidl verzorgde. En voor elk gratis weggeven boek -ieder kind krijgt ook een gratis appel- doneert Lidl een (niet gemeld) bedrag aan de Hartstichting. Maximaal één boekje per gezin, op=op en je moet wel de coupon op De Telegraaf inleveren (max 1 coupon per gezin ook). Deze actie, zo is onderaan de advertentie te lezen, is onderdeel van een gezamenlijk project van Lidl, Hartstichting, Voedingscentrum en de mij niet bekende Steunpunt Smaaklessen en Schoolgruiten, dit allemaal ‘powered by’ de wakkere krant. Benieuwd hoe groot de oplage is en hoeveel er daarvan worden weggeven.

Lees ook:Sonja Bakker bevalt eerst van Bram, baart dan Lidl-boek
Lees ook:Door Telegraaf aangeprijsde wijnen in Lidl-reclame
Lees ook:Lidl trekt ten strijde tegen voedselverspilling in advertentie
Lees ook:Moederdag-inhaker Lidl met gratis voucher Greetz
Lees ook:Calvé maakt reclame voor kilopot met pindakaas

Eén reactie op “Alleen vandaag: gratis kinderkookboek als reclame bij Lidl

  1. Observer

    Net thuis, zag in Parool zelfde advertentie, nu powered by Het Parool…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.