Tjolk kondigt terughaalactie aan in advertentie in de krant

De bekende rouwrand-advertentie haalt de krant vandaag, dus er is weer iets mis met een product dat te koop is in de winkel. Deze keer is het de firma Tjolk, die laat weten dat de inhoud van de smaken choco, choco rozijn, choco banaan, limoen, banaan en mango ”vroegtijdig aan bederft onderhevig kan zijn.” De oorzaak wordt onderzocht. Vreemd genoeg zie ik deze terughaaladvertentie wel in De Telegraaf vandaag, prominent, rechts onderaan op pagina 3, maar bij voorbeeld niet in de Volkskrant. Benieuwd wat hun beleid is of beter: zou moeten zijn. Op Tjolk’s site is alles overigens goed na te lezen. Kort samengevat, inhoud weggooien, bovenkant verpakking met houdbaarheidsdatum

uitknippen en opsturen, plus de gebruikelijke details zoals adres en bankrekeningnummer waarop aankoopbedrag kan worden teruggestort. Zie formulier op site. Gratis bellen over info kan ook (ma tm zat van 09.00 tot 17.00 uur): 0800-0223930. Tjolk meldt dat alle betrokken verkooppunten en de nieuwe Voedsel en Warenautoriteit op de hoogte zijn gebracht en biedt tenslotte zijn excuses aan voor het ongemak.

Lees ook:Stipreizen stunt vandaag met Groene Piet-kortingen in krant
Lees ook:Potma betaalt ‘hoogste contantprijs’ voor goud meldt advertentie
Lees ook:Garuda Indonesia ziet ze vliegen in advertentie in de krant
Lees ook:Melk allergie: Terugroepadvertentie Fair Trade Original Vlokken Puur
Lees ook:ING-advertentie over aanmelden ‘beleggingsverzekering’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.