Ikea feliciteert Hema met Beste Winkelketenprijs via inhaakreclame

''Hebben jullie al een mooie prijzenkast?'' Weer een leuke inhaker vanochtend, deze alleen in De Telegraaf, een van de partijen achter de jaarlijkse Retail Jaarprijzen. Ikea won de afgelopen drie jaar de Beste Winkelketen-publieksprijs, maar moest gisteravond de Hema voor zich laten. Ingehaakt wordt me t een hele pagina (voor een speciaal prijsje?) met een aanbieding van prijzenkasten, eigenlijk vitrinekasten, met de welgemeende felicitaties natuurlijk. Welk reclamebureau dit bedacht weet ik niet, maar het is er vast eentje die zelf nogal wat prijzen heeft gewonnen, anders kom je vast niet op dat prijzenkastenidee, haha. Maar Ikea laat zich niet kisten. ''En natuurlijk halen we alles uit de kast om in 2009 weer bovenaan te staan.'' De vakprijs ging overigens naar Rivièra Maison. De deelprijs retailreclame, gesponsord door Adformatie, ging naar Pearle. Hebben we helaas geen beeld van.

Lees ook:Dringende oproep IKEA in krant: lever oude catalogus in
Lees ook:Richt Barack Obama’s Oval Office in met IKEA-meubilair
Lees ook:Fiat plaagt IKEA met Paasinhaakreclame 500 C-model
Lees ook:De keuken klaargemaakt als maaltijd in spotje Ikea
Lees ook:Goeie reclame: banken van IKEA in Parijse métro-stations

Eén reactie op “Ikea feliciteert Hema met Beste Winkelketenprijs via inhaakreclame

  1. paul

    Sportief en geinig.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.