Meld je aan en/of doneer voor Nacht van de Vluchteling op 18-19 juni vraagt advertentie

Hoe ver zou jij lopen uit angst voor geweld? Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling. In het holst van de nacht lopen duizenden deelnemers een 40 kilometer lange sponsorloop van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem, meldt de site. Bijgaande advertentie ervoor plukten we uit de Volkskrant vandaag. Doneren kan op IBAN 999.  De site: ”Elk jaar laten deelnemers zich sponsoren voor een specifiek project. Dit jaar lopen we voor noodhulp aan de maar liefst 60 miljoen mensen diewereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. In 2016 vindt de Nacht van de Vluchteling plaats in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni en klinkt het startschot stipt middernacht op de startlocaties in zowel Rotterdam als Nijmegen.”

Een extra sponsorloop van 10 kilometer
”In Den Haag breiden we de Nacht van de Vluchteling uit met een kortere sponsorloop. Op zaterdag 18 juni klinkt om 19:00 uur het startschot waarna de deelnemers een route lopen van 10 kilometer door het centrum van Den Haag. Door de lengte en het tijdstip is deze Avondloop uitermate geschikt voor kinderen, scholenteams en gezinnen.” Aldus nog steeds de site.

Lees ook:Syrië thema Nacht van de vluchteling-loop meldt advertentie
Lees ook:Kijk uit-reclame voor komende Parade-festival
Lees ook:Zaterdag is Wereld Vluchtelingendag meldt reclame
Lees ook:North Sea Jazz Festival ook in de buitenreclame
Lees ook:Gelukkig won Oranje, dan slaat papa niet (geweldcampagne)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.