Help de natuur in de buurt via het Buitenfonds vraagt advertentie

Help de natuur bij jou in de buurt‘ roept Het Buitenfonds per advertentie in de  VPRO Gids deze week (KLIK erop om wat te vergroten). Dat deed me denken aan de outdoorverkopers van Bever, met slogan Buiten begint bij Bever. Zou een mooie sponsor kunnen zijn van Het Buitenfonds, als ze voor dat soort zaken wat pecunia overhebben. Binnenkort opent ‘grootste winkel voor outdoor & travel van Nederland’ ook in mijn achtertuin, het Gelderlandplein in A’dam. Het gaat ze dus voor de wind, lijkt mij. Dat Buitenfonds is een, melden ze in de advertentie, ”onafhankelijke stichting die geld werft voor waardevolle producten in natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Projecten waarvoor geen financiering beschikbaar is.”  Met donaties via datfonds kan Staatsbosbeheer die specifieke projecten zo realiseren.  Bever e.a. opgelet: ”Zoals kinderen naar buiten brengen, het maatschappelijk werk van de boswachter mogelijk maken, het bewaren van culturele schatten en spannende manieren bedenken om de natuur te beleven.”

Lees ook:Natuurmomenten zet groene actie tegen beleid-Rutte voort
Lees ook:Eigen medewerkers Bever in reclamecampagne, leuk
Lees ook:Buiten begint bij Bever ook in de reclame buiten
Lees ook:Internetmarketing: zelf op de film bij Triodos Bank!
Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.