Unicef bedankt deelnemers Postcode Loterij per advertentie op Wereld Aids Dag

Er is zoveel leed in de wereld, er zijn zoveel organisaties die geld ophalen voor goede doelen. Steeds meer lijkt het. Ze concurreren met elkaar om a andacht in een geldverslindende marketingstrijd. Ten behoeve van rampen die voortdurend de media halen, maar ook voor ‘stille rampen.’ Kon dat alles maar efficiënter georganiseerd worden, maar dan komen vele honderden goede doelen-werkers werkloos thuis te zitten. Over zo’n stille ramp gaat deze advertentie vandaag (KLIK erop om te vergroten). Op Wereld Aids Dag bedankt Unicef Nederland alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij. ”Want met uw deelname draagt u bij aan onze wereldwijde strijd tegen aids,” aldus de tekst. ”Vooral tieners hebben onze hulp hard nodig. Een van de stille rampen als het gaat om hiv en aids vindt plaats onder zwerfjongeren in de Oekraïne. Dankzij extra steun van de Nationale Postcode Loterij is de zorg rondom jongeren enorm verbeterd. Deze kwetsbare jongeren, die leven op straat te midden van drugs, geweld en prostitutie, hebben betere opvang, zorg, hiv-testen en aidsremmers gekregen. Ons werk om kinderen te beschermen tegen hiv en aids gaat onverminderd door. Samen maken we hét verschil!” Aldus de tekst van de advertentie vandaag in De Telegraaf.

Lees ook:Rode Kruis dankt Postcode Loterij per advertentie voor extra Syrië-gift
Lees ook:Minder reclame Postcode Loterij op verzoek van minister en publiek
Lees ook:Droogteslachtoffers in Afrika onderwerp ‘stille ramp’-advertentie Rode Kruis
Lees ook:VriendenLoterij neemt plaats in van Sponsor Bingo Loterij
Lees ook:Doe maar lekker duurzaam-eetspotje Nationale Postcode Loterij samen met AH en Unilever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.