Inschrijf-reclame voor KiKa di Giro in zomer 2015

Schrijf je snel in‘, roept de advertentie van KiKa in de krant deze week. Maar zoveel haast is er ook weer niet, want de Giro di KiKa is pas de komende zomer, van 28 juni t/m 3 juli 2015. Zes etappes door Noord-Italië, een traject van bijna 1000 kilometer. De advertentie plukte ik uit De Telegraaf van maandag j.l. Van de site: ”Giro di KiKa koppelt de sfeer en route van de Giro d’Italia aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker. Rijd mee met deze sensationele wielerronde in Noord-Italië, een land met grote liefde voor de wielersport. We zijn zes dagen onderweg en rijden dagelijks een nieuwe etappe met een nieuw startpunt. Giro di KiKa is geschikt voor ieder type wielrenner met de mogelijkheid om zelf een rustdag in te plannen.” En: ”Het is een pittige Giro met hoogtes tot bijna 2800 meter. We doen het voor kinderen met kanker. Met de diagnose kanker sterft nu nog een op de vier kinderen. Dat kan en dat moet beter, wij streven naar 95 procent genezing in 2025!” Aldus de site.

Lees ook:Laat je team sponsoren vraagt de Run For Kika-advertentie
Lees ook:Kika: nu al reclame voor sponsoring marathon New York
Lees ook:Voor KiKa New York Marathon lopen (wel laten sponsoren voor minimaal €5.500)
Lees ook:Daan is weer thuis, bedankt contribuanten: KiKa-advertentie
Lees ook:”Giro d’Italia ‘reclamespot’ voor Amsterdam in 160 landen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.