Opkikker maakt reclame voor topmodel Babette (en zichzelf)

Is Opkikker eigenlijk een soort concurrent van Doe een wens, een stichting die ik zelf al jaren steun, als het gaat om geld ophalen? Welke goede doeler was er eigenlijk eerder? En vooral: kunnen ze ajb even snel fuseren, graag; wat een verspilling van geld, tijd en moeite. Dacht ik. Tot dat ik onlangs in deze dagblad advertentie las dat Opkikker zich op op gezinnen met een langdurig ziek kind richt en Doe een wens op het zieke kind zelf. Niet hetzelfde, lijkt het. Conclusie? Toch maar samengaan, en snel, want de twee

organisaties sluiten zo op het eerste gezicht uitstekend aan. Bijgaande uiting heeft de intrigerende tekst onderaan: ”We zetten alles in om gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven te geven. Ook onze reclame.” Vandaar dus de reclame voor Babette en zus. En de reclame die ze maken voor Opkikker.

Lees ook:Opkikker voor zieke Jay-Jay: jongste Ajax held in A-selectie
Lees ook:Doortje is weer bij de les dankzij KlasseContact meldt spotje van KPN
Lees ook:Dank U advertentie meldt: bijna 3 ton voor Ronald McD-fonds
Lees ook:Lekker doorfeesten en KPN een WensApp laten versturen
Lees ook:Autoverkoper haalt zinnetje ‘Geld lenen kost geld’ onderuit

Eén reactie op “Opkikker maakt reclame voor topmodel Babette (en zichzelf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.