VW-advertentie mooi geparodieerd voor Oranje voetbal fans namens KNVB

IJzersterke parodie op die Volkswagen-advertentie van vanochtend over ‘geschonden vertrouwen’. Zogenaamd afkomstig van de KNVB.  ‘Alles behalve trots op deze kleur‘ staat erboven. Hij begint ook met ‘Het zal u niet ontgaan zijn.’ KLIK erop om te vergroten. De tekst is bijna identiek. De tekt van de -haha- uit het hart gegrepen spoof-advertentie van reclamebureau Boomerang Create links luidt verder: ”Bij de KNVB hebben we een flinke fout gemaakt: we hebben het vertrouwen van alle Oranje fans geschonden. Iets waar we ons diep voor schamen. Daar u niet veel voor, dat beseffen we. Onze woorden zullen dan ook niet zonder daden zijn. We beloven dat we dit probleem oplossenvoor elke fan die erdoor geraakt wordt. En gaan er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen. U heeft ongetwijfeld vragen. Die beantwoorden wij graag op KNVB.nl/boomerangcreate.”

Haha, bijzonder goed. Mooi, dat woordje Oranje onder Oranje. Congrats Boomerang Create, en wat een mooie -en slimme- reclame voor jullie zelf .

Lees ook:Volkswagen wil vertrouwen herstellen na ‘flinke fout’ meldt advertentie in dagbladen
Lees ook:Oranje sponsor ING feliciteert KNVB per advertentie met 125e verjaardag
Lees ook:Ook fanclub Ons Oranje feliciteert 125-jarige KNVB per advertentie
Lees ook:Blind, De Vrij en Huntelaar in reclame Oranje Clubcard voor EK Voetbal in Frankrijk
Lees ook:‘Voetbal verbroedert’ boodschap in advertentie PwC voor jarige KNVB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.