Billendoekjes-reclame in ‘s werelds vieste spotje ooit

Best 30 Second Commercial Ever – Dude Wipes.’ De vieste reclame ooit vertoond. Voor billendoekjes die je door het toilet kunt spoelen. Vieze grap, dacht ik, lol. Moet wel fake zijn, maar Dude Wipes bestaat als fabrikant in de VS volgens een organisatie die ‘t kan weten, verkopers Amazon. En volgens site BoingBoing uit de VS is er evenmin wat aan de hand . Ze lachen zich nog steeds rot om dit spotje.

Daar bij BoingBoing schrijven ze in de kop, heel positief: ”Dude Wipes just created the best poop-themed, toilet-based TV ad in history,” schrijver ze in de kop. Geen fake? Bestaan er klanten die dit soort creaties goedkeuren, en nog wel in een land waarin zelfs een blote vrouwenborst op tv tot een kijkersrevolutie kan leiden en billenkoek volgt? Ik geloof er dus niets van.

Lees ook:Weg wezen van dat metrospoor – man amper gered in Aussie-spotje
Lees ook:Gadver…tising, deze reclame voor Soft Silk-toiletpapier
Lees ook:Dudes genoeg, ook in Las Vegas, blijkt uit commercial Bud Light-bier
Lees ook:Blind date-probleem goed opgelost met ‘fake call’ op Samsung Jet
Lees ook:Nieuwe reclame-aanval Samsung op Apple: Galaxy SIII contra iPhone 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.