‘Besteelauto’ SNS-er Sjoerd van Keulen op Nissan-billboard

Nergens meer te vinden deze Amsterdamse billboard met hatelijke ‘Sjoerd van Keulen‘- inhaker, daarom plaatje/praatje overgenomen uit de Volkskrant van vanochtend. Als onderdeel paar artikelen over de media-aanval op de voormalige baas van SNS Reaal. Met als koppen ‘Natuurlijk deugt hij niet, maar dit wilde niemand‘ en ‘Wat nu met Sjoerd van Keulen gebe urt, is bijna middeleeuws.’ Volgens het bijschrijft onder de billboardfoto van fotopersbureau Hollandse Hoogte is hier ‘een onbekende’ aan het werk geweest die de Nissan bestelauto omtoverde in een besteelauto, met Van Keulen voorop. En met -waarom?- de koningin achter het stuur. Of is die onbekende soms een republikein? Ongetwijfeld heeft de buitenreclame-exploitant al ingrepen, iets waarmee ook Nissan wel blij zal zijn. Hoewel, wel wat extra aandacht voor de NV200, natuurlijk. Maar, toegeven, ik kon een glimlach niet onderdrukken.

Lees ook:Hond achter ‘t stuur in crazy stunts in Nissan’s Quashqai Car Games
Lees ook:‘Prinses Glimlach’ per advertentie bedankt door KPN
Lees ook:Identieke spots over auto’s & electriciteit: wie ‘leende’ hier?
Lees ook:Onlangs op Vara’s DWDD: Nissan-jeep triomfeert als maffiawagen
Lees ook:Jarige Beatrix en onderdanen getrakteerd op appeltaart in look-alike advertentie McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.