Hoerenloper of misdadiger: je zal maar Prius-rijder zijn

Well, at least he drives a Prius.” Geestige fake-advertenties waarin Toyota Prius-rijders in de zeik worden genomen bereiken ons uit de VS, van blog  HybridCars. Ze circuleerden al op internet nog vóór de toestanden met remmen en/of gaspedalen. In de twee advertenties worden Prius-rijders neergezet als hoerenloper of zelfs als misdadiger. Maar ze rijden tenminste Prius. Waarom afgezeikt? Uit onderzoek in de VS blijkt namelijk dat Prius-fans niet alleen milieubewust zijn, maar dat ze dat de wereld ook graag willen laten zien. Op de site is nog een derde te zien, met een overspelige vrouw (dank aan JvO).

Lees ook:Ontsnapt aan achtervolging door politie in spotje nieuwe Toyota Prius
Lees ook:Toyota Prius Wagon wordt steeds groter in animatiereclame
Lees ook:Hij deugt niet, geeft niet, want hij rijdt wel in een Prius – fakereclame
Lees ook:De hele rare reuzecommercial voor Toyota’s Familie Prius
Lees ook:Reclame voor Prius gestopt in VS want auto verkoopt zichzelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.