Fake: commercial milieu-vriendelijke Hummer H3H Hydrogen

Bijgaande fraaie commercial deugt helaas niet. De Hummer H3H Hydrogen -een (relatief) milieu-vriendelijk type- wordt pas volgend voorjaar gelanceerd in de VS. Toch toert-ie al door de onder meer Afrikaanse natuur, als, geestig bedacht, National Geographic-editie. Als zo vaak moet je je dan afvragen of dat wel klopt, niet dus. Het Amerikaanse blog Agency Spy weet
zeker dat het allemaal knap plak-en-knip-werk is van een regisseur, die net met een collega een nieuwe filmproductiebureau is gestart (Desedo Films). Hummer. Like nothing else. De slogan klopt, het filmpje blijkt dus een mooie en leuk bedachte zelf-promotie te zijn. 

Lees ook:Johnny de Mol ziet sterren in MyPrime-spotje UPC
Lees ook:Ode aan… telefoonhokje in spot Amerikaanse merk Dockers
Lees ook:Onze nieuwe Koning gefeliciteerd in inhaker van KLM
Lees ook:Gruwelijk of leuk? Nepspotje voor Nolan’s Cheddar
Lees ook:George Clooney en John Malkovich in nieuwe ‘Taxi’ commercial die je zelf opnieuw kunt regisseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.