Wat nou Pokémon Go: NS maakt reclame voor Oei en Knoei en nieuwe KidsApp

Wat nou Pokémon Go… Oei & Knoei, van de NS . Bijgaande advertentie van de NS, geplukt uit Metro eerder deze week, adviseert je om je kids mee te nemen op een ‘ grote gekke’ treinreis (KLIK erop om te vergroten). ”Film jullie doldwaze avonturen met je telefoon en speel samen met Oei & Knoei de hoofdrol in jullie eigen film,” luidt de tekst die doorverwijst naar de NS/Kids-site en adviseert om de gratis NS KidsApp te downloaden. Die site voegt toe: ”Of het nu zelf inchecken is, of boven in een dubbeldekker zitten, een treinreis is voor elk kind eenavontuur. En voor ouders hét moment om ook onderweg eens lekker mee te genieten van de aanstekelijke verwondering van je kleine. Met de nieuwe NS/KidsApp kunnen jullie samen de interactie aan en maak je elk treinavontuur nog avontuurlijker.”

Lees ook:‘Anti-alcoholcampagnes ook voor ouders’ – Gezondheidsinstituut
Lees ook:Uw kind feest mee, maar drinkt, rookt en blowt niet. Toch?
Lees ook:1 april: Novak Djokovic speelt tennis bovenop vliegtuigje
Lees ook:McDonald’s-reclame voor 30 jaar samen met kinderfonds
Lees ook:Ronald McDonald Kinderfonds zegt per advertentie dank voor bijna 4 ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.