We kunnen vreedzaam samenleven met haaien meldt Shark Week op Discovery

Gek op haaien? Ik zeker. Al in de VS te zien geweest, de Shark Week, die vanavond in NL begint op zender Discovery en zondag 31/7 eindigt. Zie programmagids hier. De traditionele filmweek over haaien van Discovery is voller dan ooit met liefst 15 nieuwe documentaires, zegt de zender. Bijgaande de advertentie ervoor in de krant van vandaag. Op de site in de VS staan de afleveringen al, maar niet zichtbaar voor Nederlandse kijkers. Over een ervan: ”Sharks attacks on humans and sharks killed by humans are increasing around globe, but Dr. Craig O’Connell believes he has developed a system that will prove once and for all that shark and people can peacefully coexist – and live” De uit de Volkskrant geplukte advertentie vandaag (KLIK erop om te vergroten) kondigt de Shark Week in NL aan met een groot haaienoog en daarboven het kopje ‘Oog in oog met de top van de voedselketen.’ De Discovery-site belooft: ”Na deze Shark Week ben je weer helemaal op de hoogte van deze majestueuze zeeroofdieren die al langer op aarde leven dan de mens.”

 

 

Lees ook:Mensen doden véél meer haaien dan haaien mensen doden
Lees ook:Naar de haaien met Volkswagen in onderwater spotje
Lees ook:Programma’s rond jaarwisseling in RTL4-reclame
Lees ook:Eet je graag echte haaievinnensoep? Ja? Even naar spotje kijken
Lees ook:Redt de haai, anders sterft de oceaan, nieuwe uiting van Sharkproject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.