Amy Winehouse: A Family Portrait nog te zien in JHM meldt buitenreclame

Amy Winehouse. A Family Portrait. Heet de tentoonstelling. Excuses voor de slechte fotokwaliteit van deze recente buitenreclame, ik ben dan ook maar een amateur. Even vergeten dat de zon verkeerd stond . KLIK erop om wat te vergroten. Maar Amy Winehouse, die vandaag vijf jaar geleden overleed na een wild leven, schittert altijd. Wat een stem, wat een performer, wat een triest einde. Gelukkig is er nog steeds wat Winehouse te zien, in het Joods Historische Museum aan de Nieuwe Amstelstraat in Amsterdam. Daar is nog tot en met zondag 4 september 2016 de tentoonstelling ‘Amy Winehouse: A Family Portrait‘. Over de onbekende kant van een wereldster, kondigde het JHM de tt aan. ”Amy Winehouse is een van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen decennia en wordt door alle generaties bewonderd. Haar muziek (zie haar concert Live in London in 2007 hier – MvO) is onverminderd populair, wordt elke dag op de radio gedraaid en nog steeds veel verkocht,” aldus het museum op de site. Ook de hoge bezoekerscijfers van ‘Amy‘, de eerder verschenen documentaire van regisseur Asif Kapadia trok veel belangstelling. Winehouse overleed officieel aan een alcoholvergiftiging, maar haar ex-man Blake Fielder-Civil is ervan overtuigd dat zij zelfmoord pleegde. Dat vertelde hij deze week in een interview met een Britse krant.

 

Lees ook:‘David Bowie is’-tentoonstelling al vanaf 11 december in Groninger Museum meldt reclame
Lees ook:‘Zeeman zoekt vrouw’ ook reclame voor Sex & The Sea-expositie
Lees ook:Amy Winehouse’s Hidden Treasures-cd: giga advertentie
Lees ook:Amy Winehouse bijna Bavaria-babe voor alcoholvrij bier geworden in reclame
Lees ook:Circusreclame vanaf 1825 onderwerp tentoonstelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.