Sponsor Spar zegt dank voor geweldige EK Atletiek per advertentie

Niet alleen de vier Nederlandse vrouwen die op het EK Atletiek goud op de 4×100 meter estafette haalden, maar iedereen wordt bedankt door Spar. Dus alle vrijwilligers, atleten en de organisatie, voor een geweldig EK atletiek in Nederland. En dan in hoofdletters. De advertentie plukten we uit De Telegraaf vandaag (KLIK erop om te vergroten), die het kwartet vrouwen ook nog eens op de voorpagina zet. Gouden reclame voor Spar, waarvan ik maar nooit een supermarkt tegenkom, waar dan ook. En toch telt NL er ruim 240, lees ik op hun site. De organisatie is meer dan 80 jaar geleden opgericht, en telt nu meer dan 12.000 vestigingen in 42 (!) landen die dagelijks ruim, of, waarom niet, meer dan 13 miljoen consumenten bedienen.  Zo, weet ik dat ook weer. Waar zo’n inhaakadvertentie allemaal niet nuttig voor is .

Op de advertentie van sponsor Spar staan de Gold Ladies: Jamile Samuel, Tessa van Schagen, Naomi Sedney en, natuurlijk Dafne Schippers.

Lees ook:Spar’s roomboter amandelstol in terugroepactie-advertentie
Lees ook:EK Atletiek in Amsterdam aangekondigd spotje en advertentie
Lees ook:Uniek: Bosley maakt alleen reclame voor vrouwelijke consumenten
Lees ook:Marktplaats heeft de 500 miljoenste advertentie genoteerd
Lees ook:Commerciële exploitatie 90 titels Blog.nl bij Adfab en Femmefab ondergebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.