Rhythm en Roots of van blues tot salza zien en horen in Tropenmuseum meldt reclame

Feel the rhythm and discover the roots!‘ roept de site van het Amsterdamse Tropenmuseum over de tentoonstelling -zie bijgaand ook de buitenreclame (KLIK erop om te vergroten) die tot 30 oktober te zien is. ”Van jazz tot salsa, van hiphop tot rock-‘n-roll: muziek is grensoverschrijdend en universeel. Het doet iets met je. Het beweegt je en laat je bewegen. Net zoals muziek zelf ook constant in beweging is. De tentoonstelling Rhythm & Roots neemt je mee op een muzikale reis. Van veel

muziekstijlen die we nu kennen liggen de roots in Afrika. Hoe zijn genres als blues, rap of afrobeat hieruit voortgekomen? Ontdek het aan de hand van muziekfragmenten, persoonlijke verhalen en vele instrumenten. Bewonder iconische objecten zoals de gitaren van Chuck Berry en Jimi Hendrix, het leren motorjack van Elvis en de cape van James Brown.”

Lees ook:Reclame-trailer 2016 van de North Sea Jazz Club
Lees ook:Wie is wit, wie zwart, vraagt poster Tropenmuseum
Lees ook:Johan Derksen hangt reclame te maken voor de blues in de North Sea Jazz Club
Lees ook:Ontwikkeling muziekapparaten te zien in ‘vrolijke familietentoonstelling’ Teylers Museum
Lees ook:Tropenmuseum weer open en adverteert voor ‘vrienden’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.