KvK meldt MKB Innovatie Top 100 2016 bedrijven in advertentie

Van ABT en Additive Industries t/m Zitproefbedrijf en ZON Energie: de 100 meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbed rijf zijn bekend. Gisteren gemist, deze advertentie in de wakkere krant, een van de sponsors (KLIK erop om te vergroten, waardoor de 96 andere innovatieve bedrijven ook te zien zijn). De Kamer van Koophandel presenteerde op 5 juli ‘met trots’ deze innovatie-etalage, meldt de advertentietekst. ”Een panel van innovatie-experts selecteerde de bedrijven uit een groot aantal inzendingen. Op 29 september, voorafgaand aan de Dag van de Innovatie, maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijfin de MKB Innovatie Top100 bekend. Dan weten we wie het stokje overneemt van Luxexcel.”
De Kamer van Koophandel stimuleert ondernemers te groeien en innovatie is daar een belangrijke pijler van. ”Innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf jagen onze economie aan met vernieuwingen.” De MKB Innovatie Top 100 wordt gepresenteerd door de Kamer van Koophandel, in samenwerking met de Financiële Telegraaf, Atradius, Capgemini, NLO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en TNO, meldt de advertentie tenslotte onderaan.

Lees ook:Schijf je in voor de ‘MKB innovatie top100 in 2016′ adviseert advertentie
Lees ook:Road2TheWorld-event voor internationale ondernemers in de reclame van KvK
Lees ook:TomTom’s Harold Goddijn even geen topman meer in NLGroeit-reclame
Lees ook:Kamer van Koophandel betekent veel voor verschillende ondernemers meldt spotje
Lees ook:Gratis mobiel internet ondernemers in ruil voor telefoonbanners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.