Richard Branson en Bear Grylls trekkers ‘grootste inspiratie event voor ondernemend Nederland’ meldt advertentie

Pretenties genoeg: ‘World Première : 4 oktober 2016 Ziggo Dome.’ Meldt een kleine, maar opvallende, want op de voorpagina van de wakkere krant geplaatste advertentie voor Inspiration360: ‘Het inspiratie event voor ondernemend Nederland.’ Sterker nog: de site claimt: het ‘grootste inspiratie-event d at ooit gehouden is in Nederland.’ Van Founding Father Afas Software komen tot ons onder andere bizzgigant Richard ‘Screw it, just do it’ Branson als spreker, en Bear Grylls. Die heeft ook zijn fans, de motivatietrainer/presentator bekend van het survivalprogramma Running Wild van Discovery Channel waarin hij met o.a. Obama door de wildernis trok. Op 4 oktober wordt de line up compleet gemaakt met een Nederlandse topondernemer die de wereld verovert heeft [spelfoutje van wereldformaat, moet met D zijn - MvO] en een internationale mysteryguest van wereldformaat. De tickets? Van rond €60 tot €600 per stuk. De site nog even geciteerd over Inspiration60 in de Ziggo Dome: ”Een avond waarin ondernemers en professionals aan de hand van bijzondere verhalen een volgende stap kunnen zetten in het overwinnen van belangrijke uitdagingen in hun persoonlijke ontwikkeling, hun organisatie en de samenleving. Inspiration360 maakt het mogelijk om te leren van de ultimate survivaltechnieken van grote inspirators zoals Richard Branson en Bear Grylls.”

En: ”Economieën veranderen, business modellen worden herzien en opnieuw uitgevonden. Het klimaat staat gigantisch onder druk en technologische ontwikkelingen gaan harder dan ooit. Dit vereist aanpassingsvermogen en vooral een ijzersterke, duurzame visie van game changers, beleidsmakers en decision makers. Het vereist de durf om linksaf te durven slaan waar anderen rechts gaan. Speciaal voor hen die dit graag weloverwogen en goed geïnformeerd doen, vindt in 2016 de eerste editie van Inspiration360 plaats.” Amen. Have fun. De advertentie plukten we vanochtend uit De Telegraaf.

Lees ook:Mensen houden van muziek en Ziggo ook zegt nieuw spotje
Lees ook:Jeuk? Richard Heenes’ gekke reclame voor Bear Scratch
Lees ook:Concert Beyoncé in Ziggo Dome 22 april meldt advertentie
Lees ook:Haaien in nieuwe fusie-uiting van Britse dagblad Financial Times
Lees ook:Humberto Tan’s reclame voor zijn komende ‘Let’s Dance’-festijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.