Ook buitenlandse deelnemers naar Amsterdam Art Fair meldt reclame

De tweede editie van Amsterdam Art Fair komt er weer aan op het Museumplein, van woensdag 25 t/m zondag 29 mei, meldt bijgaande advertentie vandaag in de Volkskrant (KLIK erop om te vergroten). Dan staan ‘toonaangevende’ galeries van Nederland zij aan zij met een opvallende selectie buitenlandse deelnemers. ”Galeries met een internationaal programma waardoor de beurs opnieuw aansluiting zoekt met de internationale kunstwereld,” meldt de tekst. ”Dat maakt de Amsterdam Art Fair tot de beurs voor verzamelaars én liefhebbers. Dé keus voor een paviljoen op het Museumplein onderstreeptdeze ambitie. Juist hier biedt Amsterdam Art Fair een zeer eigentijdse aanvulling op wat er in de musea is te zien.” Helemaal onderaan links in de advertentie staat te lezen, en ik geef ‘t maar even door, re deze advertentie: Juliaan Anderweg, Studiovisit, Amsterdam 2015, courtesy Martin van Zomeren.

Lees ook:KunstRAI-concurrent Amsterdam Art Fair maakt reclame voor gelijktijdige start vandaag
Lees ook:Opvallende reclame voor 75-jarige Margriet op Museumplein
Lees ook:Pan A’dam beurs reclame voor kunst, antiek en design
Lees ook:Vieze man in advertentie voor nieuwe Museummaanden
Lees ook:Gratis taxatiedagen Christie’s gemeld in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.