Cruijff & Pino-voorstelling Viggo Waas in de buitenreclame

Zondag ging Viggo Waas‘ voorstelling Cruijff & Pipo in première, zondag a.s. is ie te zien in De Kleine Komedie in Amsterdam meldt bijgaande poster (KLIK erop om wat te vergroten). In deze reclame-trailer van Bos Theaterproducties zingt Waas het swingende Ik ben blij. Bos meldt op de site: ”Johan Cruijff imiteren doet Viggo Waas al een tijd niet meer, zegt hij vaak. Maar klopt dat wel? En is het echt waar dat hij auditie deed voor de film Pipo en de P-P-Parelridder? Cruijff en Pipo is een cabaretprogramma over heldendom, waarheid en leugen. Over wie je wilt zijn en wie je bent geworden. Hoe leugen zomaar ineens waarheid kanzijn en andersom. Viggo is lid van de succesvolle cabaretgroep NUHR en zal dat tot zijn dood blijven. Maar net als bij de Rolling Stones is het gezond om soms even iets apart van elkaar te doen. Zegt hij… Hij heeft dat zelf van Mick Jagger gehoord. Zegt hij… Vandaar deze solo. Zegt hij…” De regie van Cruijff & Pipo is van Frank Lammers, de muziek van Wouter Planteijdt. De volledige speellijst is hier te zien.

Lees ook:Heerschop, Waas in NOC*NSF’s sportclubscampagne
Lees ook:Cricket-reclame Rolling Stones tour Australië & NZ
Lees ook:Johan Cruijff Schaal-finale PSV-FC Groningen gratis te zien op Fox meldt advertentie.
Lees ook:Keith Richards van de Stones in reclamecampagne Louis Vuitton
Lees ook:Martin Scorsese regisseert Bleu De Chanel The Film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.