The Beatles nu ook streaming te beluisteren meldt advertentie

Een  van de belangrijkste popgroepen uit de geschiedenis, The Beatles, is eindelijk te streamen vandaag, meldt een opvallende nieuwsadvertentie in De Telegraaf vandaag (KLIK erop om desgewenst te vergroten). ”Maar het belangrijkste aan het nieuws rond The Beatles is niet zozeer dat, als wel dat ze meteen met alle diensten tegelijk in zee gaan. Van Apple Music tot Tidal, van Spotify tot Deezer. En dat is precies wat de streamingwereld nodig had na een jaar vol opvallende weigeraars en exclusieve dealtjes,” tekent de VPRO daarbij aan over #TheBeatlesStreaming. ”Overal zal het materiaal vandaag op 24 december om 12:01 AM beschikbaar zijn, dus eerst in het verre Oosten, later pas in Europaen Amerika. The Beatles stellen meteen het hele oeuvre beschikbaar: de dertien oorspronkelijke, geremasterde studio-albums, aangevuld met ‘de blauwe en de rode’, Past Masters volume 1 & 2 en de meest recente verzamelaar: 1. The Beatles zijn beschikbaar op: Apple Music, Deezer, Google Play, Microsoft Groove, Napster/Rhapsody, Amazon Prime, Slacker Radio, Spotify en Tidal. Ook Apple, die andere, groene, en Universal Music Group, ondertekenen de advertentie in De Telegraaf vandaag.

Lees ook:Imca Marina en Ali B in Deezer Music-spotje T-Mobile
Lees ook:Taylor Swift dolt op loopband in Apple Music-spotje
Lees ook:Muziekvideo game The Beatles: Rock Band – de reclametrailer
Lees ook:Pharrell Williams’ Freedom in Apple Music-spotje als video genomineerd bij Grammy’s
Lees ook:Telegraaf lanceert app voor Apple TV zegt advertentie (lezers kunnen Apple TV winnen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.