DWDD Pop-up restaurant met topkok Robert Kranenborg opent in Amsterdam meldt reclame

Het pop-up-restaurant staat er maar drie weken dus ben er snel bij, want vol is vol!‘ roept de site. Volgende maand open in het Amsterdamse, is de boodschap van de advertentie gisteren in Het Parool, de krant uit diezelfde stad, voor het tijdelijke restaurant van DWDD: van 3 t/m 22 december (KLIK erop om te vergroten). De trotse site geciteerd: ”Weer een nieuwe telg in onze spin-off familie! Na een museum, colleges, optredens en festivals slaan we nu culinair de vleugels uit met een DWDD pop-up restaurant én een kookboek! Recht tegenover de studio van De Wereld Draait Door, op het Westergasterrein in Amsterdam.” Samen met (tv) chef kok Robert Kranenborg. Op het vijf gangen-menu staan ‘gerechten uit de haute cuisine die op bijna geen enkele kaart meer zijn te vinden, omdat hetvakmanschap ze te maken vaak ontbreekt.’ Met deze woorden wordt Kranenborgs rubriek in DWDD steevast ingeleid. Speciaal voor dit restaurant selecteert hij een aantal gerechten die hij de afgelopen jaren met topchefs uit Nederland en Vlaanderen voor DWDD maakte.

Het pop-up-restaurant in het Machinegebouw en is iedere dag open vanaf 18.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor de lunch geopend vanaf 12:00 uur met hetzelfde menu. Het vijf gangen-diner kost € 79,95. Reserveren kan nu via de website Vara/dwddpopup.  Winst is ze gegund. Want: ”De eventuele winst van het DWDD Pop-up restaurant gaat naar de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.” Alle gerechten die in DWDD zijn bereid, worden nu gebundeld in een kookboek, dat in maand uit zou komen. Bekijk ook de rubriek Koken met Kranenborg.

Lees ook:Gele Piet schittert in reclame Chinees restaurant
Lees ook:Wel bier, geen keuken: pop-up reclame-restaurant Bavaria
Lees ook:What’s on a man’s mind, los van seks? (Restaurant Freud weet ‘t)
Lees ook:Gratis meloenen reclame actie McDonald’s met dagblad Metro
Lees ook:Ooit zo’n billboard stunt gezien? Van Transavia, in Parijs

2 reacties op “DWDD Pop-up restaurant met topkok Robert Kranenborg opent in Amsterdam meldt reclame

  1. Q. van Cleeff

    In de wandelgangen ving ik op dat ze noch voor hun boek, noch voor het pop-up restaurant reclame mogen maken in hun eigen uitzending: Hilversum grijpt dan in. Er mag zelfs niets over gezegd worden. Ernstig toch? Rare situatie.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Q. van Cleeff: Interessant om te vernemen, dank. Wat zullen ze dan blij zijn met die aandacht hier op Reclamewereld ;-) . Gratis, ook nog. Misschien moeten we op verzoek van het Commissariaat voor de Media nog bewijzen dat we hier inderdaad niet betaald voor hebben gekregen ;-) . Overigens leek dat toch verdacht veel op een advertentie in Het Parool van onze niet-commerciële omroep, haha…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.