Aanmodderen mag in Strong Viking Obstacle Mud Run

Hallo meid, sta maar weer op hoor, just do it. Strong Viking claimt de grootste van Nederland te zijn gezien het aantal ‘obstacle runs’ dat ze organiseren. De advertentie in Metro deze week maakt reclame voor de Mud-editie op 19 en 20 maart 2016 te houden nabij Nijmegen (KLIK erop om te vergroten). ”Elke obstacle run heeft een eigen thema en is voor zowel beginnende als gevorderde Vikings geschikt,” aldus de site. De keuze is uit, heel Engelstalig allemaal, klinkt ook steviger: Mud-, Hills-, Water-, Forest-, Flanders en/of Brother Editions. Over het evenement in maart wordt nog gemeld: ”Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze obstacle run ook nog te maken met heel veel modder!” De Strong Viking Mud Edition vindt plaats op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen en je kunt kiezen uit een parcours van 7, 13 of 19 km. De ‘obstacle run’ daarna is de Hills Edition op 21 & 22 mei a.s. Inschrijven kan hier.

Lees ook:Topverkoper Bob Giovanni terug in spotje Old Spice over ‘Tough Mudder’
Lees ook:Reclamebureau helpt ‘nieuwe samenleving’ in beeld brengen
Lees ook:Gefukt door ‘n pop is Big Brother’s Chanelle in spotje MTV’s Fur TV
Lees ook:Inschrijven voor ‘Techniek Bedrijven Evenement’ start 30 oktober meldt advertentie
Lees ook:Prins Willem-Alexander opent Carrièrebeurs zegt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.