Golf-cursus in de reclame … van de ANWB

Asjemenou zou voorheen Loeki vast hebben gezegd, als ie De Kampioen deze maand had gelezen, na de tv uitgezet te hebben. De ANWB, ja, de ANWB, adverteert in het eigen blad van september met een Golf Handicap-54 cursus (GVB). Start nú met golf, luidt het advies van de v/h Nederlandse Wielrijders Bond. KLIK op bijgaande advertentie om te vergroten. ‘Wegens succes verlengd!” Ook nog eens. En met actietarieven. Dat heeft natuurlijk alles met auto’s en fietsen en vervoer in het algemeen te maken, haha. Line extension aan me hoela. De ANWB wil gewoon geld verdienen en werkt hierbij samen met Sportpark De Star. En misschien wel Kampioenen maken . Je kunt op diverse locaties in Nederland worden opgeleid. Meer info hier.

Lees ook:Nieuwe Wegenwacht Fiets Service in reclame ANWB
Lees ook:Jerry, George, Simon, Ellen, Robert, Irma en Leaseplan Bank
Lees ook:Nep golf club met ingebouwd urinoir in de reclame
Lees ook:Reclame maken is makkelijk maar niet heus zegt Effie-spotje uit VS
Lees ook:Mopshond-reclame voor Amsterdamse Bacchus Wijnfestval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.