Opening nieuwe entree Van Gogh-reclame met ‘zonnenbloemenlabyrint’ en veel zang

Gisteren dicht, maar vandaag en morgen is de feestelijke opening van de nieuwe entree van het Van Gogh Museum. ”Laat je inspireren in het labyrint van 125.000 Sunrich Orange zonnebloemen op het Museumplein,” meldt de site. Laten we hopen dat de regen ze niet half verzopen heeft. Bijgaande inhaker-advertentie plukten we uit de Elsevier van deze week (KLIK erop om te vergroten). Het bekende plein is opgeleukt met ‘n ‘spectaculair zonnebloemen- labyrint’, dat het gehele weekend gratis toegankelijk is, van 9 tot 17 uur. Op zondag 6 september, tussen 16 en 18 uur, delen medewerkers van het museum gratis zonnebloemen uit van het labyrint. ”Kom langs en neem je zonnebloem mee na afloop van het evenement en bouw zo met ons het zonnebloemenlabyrint weer langzaam af! (Op = op!),” aldus de site.  Vandaag/zaterdag zijn er van 10.30 uur tot bijna 18.00 uur afwisselend vijf singer/songwriters te horen als onderdeel van het feestprogramma, te weten Charl Delemarre, Gerson Main, Sofia Dragt, Rogier Pelgrim en Jeanne Rouwendaal.

Lees ook:Vermeer’s ‘Meisje met de parel’ in heropende Mauritshuis maakt reclame voor Shell
Lees ook:KNVB NK Beach Soccer start vandaag meldt advertentie
Lees ook:Advertentie Museum de Fundatie zegt iets met weinig tekst
Lees ook:Racing Day Gamma-reclame met gratis kaartjes en Scuderia Toro Rosso F1 & Max Verstappen
Lees ook:Van Gogh-arrangementen bij Kras in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.