Van Gogh Museum maakt reclame met vragen

Vanaf 3 mei zijn ze er al mee bezig, met vragen stellen en beantwoorden, om aandacht te trekken. Het Van Gogh Museum spotten we deze week ook in de buitenreclame, over die 125 vragen in 125 dagen (KLIK erop om wat te vergroten). Zie ook deze promo. Er zit nog wat aan vast. ”Stel jouw vraag over Vincent van Gogh aan het Van Gogh Museum en maak kans op een feestelijke uitnodiging voor de opening van onze nieuwe entree in september,” meldt de site. Op deze abri een vraag van een collega, Beatrix Ruf, de Duitse directeur van het nabij gelegen Stedelijk Museum, ook in Amsterdam. ”Was Vincents eerste expositie in het Stedelijk Museum een succes?” Ja, gokken we .

Lees ook:Opening nieuwe entree Van Gogh-reclame met ‘zonnenbloemenlabyrint’ en veel zang
Lees ook:Van Gogh-arrangementen bij Kras in de reclame
Lees ook:Kopje koffie minus het oortje, als reclame voor het Van Gogh-museum
Lees ook:Advertentie Museum de Fundatie zegt iets met weinig tekst
Lees ook:Lichte zeden X Red Light District-reclamefilmpje Van Gogh Museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.