Weekendfestival Kwaku vaker open meldt reclame (en voetbal terug)

Het voluit Kwaku Summer Festival in Amsterdam. Daar is-ie weer, de buitenreclame. Veertigste jaargang dit jaar. Omdat ik het beste voor ze wens, zo’n goed en leuk initiatief, laat ik ook de nieuwe uiting hier graag zien (KLIK erop om wat te vergroten). Het nieuwtje is dat het weekendfestival van 19 juli t/m 9 augustus in het Nelson Mandelapark nu ook twee vrijdagavonden te bezoeken is. Nieuw is ook dat voetbal weer terug is, naast muziek, dans en lekker eten en meer. De site: ”Het Kwaku Summer Festival gaat niet alleen over eten, muziek en voetbal. Kwaku gaat over het samengaan van culturen.”Kaarten zijn ook online te koop via de site. Vier weekenden, 10 dagen; op de zaterdagen van 14.00 uur tot 00.00 uur, op zondagen van 14.00 uur tot 23.00 uur. De sponsors, zonder wie zo’n festival nooit gehouden zou kunnen worden, noem ik graag even. Ze staan ook vermeld onderaan de buitenreclame-uiting, ‘s avonds laat gefotografeerd. FunX, Surinam Airways, Parbo Bier en Lebara Mobile, evenals trouwe partners Gemeente Amsterdam en deelgemeente Zuidoost.

Lees ook:Meloen-reclame voor vernieuwde Kwaku-festival
Lees ook:Amsterdamse Kwaku Summerfestival start op de 13e juli
Lees ook:Guinness benoemd tot Adverteerder van het Jaar door Eurobest Festival
Lees ook:Rats en Kuch en Rudolph van Veen in reclame voor culinair festival Nationaal Militair Museum
Lees ook:EK Atletiek in Amsterdam aangekondigd spotje en advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.