Leiderschap in Cultuur-programma in de reclame

In de serie Weer Eens Wat Anders In De Reclame deze keer een cursus, of, beter programma, voor wie leider in cultuur wil worden. Laten we hopen dat daarin nog wat geld te verdienen valt voor de geslaagde cursisten. Voor kortweg LinC kun je je tot 1 april aanmelden op Leiderschapincultuur.nl, meldt bijgaande advertentie (KLIK erop om te vergroten) die vandaag opnieuw in de Volkskrant verscheen. Het programma is geïnitieerd door het Ministerie van Onderwijs,Cultuur en Wetenschap meldt de uiting onderaan. De advertentie is ook ondertekend door Universiteit Utrecht, Kennisland, HKU en Coaching in de Cultuur.

Lees ook:Weekend van de Wetenschap doet ook gezondheidszorg en cultuur erbij in de reclame
Lees ook:Utrecht bedankt funders Ronde van Frankrijk in advertentie
Lees ook:Ook buitenlandse deelnemers naar Amsterdam Art Fair meldt reclame
Lees ook:Sportfilmfestival Rotterdam van april in de reclame
Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.