Eerst De Klas-reclame voor carrière in onderwijs en/of bedrijfsleven

Eerst De Klas is, zeggen ze zelf, een ‘meesterlijk traineeprogramma’ voor jonge academici, ontwikkeld door overheid, onderwijs én bedrijfsleven. En vandaag adverteren ze in de krant, in Metro, ermee want met een deadline van 1 maart a.s. is solliciteren nog maar 14 dagen mogelijk (KLIK op uiting om wat te vergroten). ‘Werken in het onderwijs, een intensieve opleiding tot topdocent én meedraaien in een leiderschapsprogramma dat is vormgegeven door de meest innovatieve en toonaangevende organisaties van Nederland’ staat je te wachten,’ meldt de site van Eerst De Klas. De advertentie wordt omgeven door de logo’s van een groot aantal bekende, in het ‘unieke traineeship’ samenwerkende bedrijven, te veel om op te noemen. Zie ze hier. Meer betrokken organisaties zijn hier op de Eerst De Klas-site te vinden.

Lees ook:Advertentie over ‘naderende tekort aan hoog gekwalificeerde technici’
Lees ook:Open dagen-reclame voor Studiekeuze-site overheid
Lees ook:Verbeter zorg azielzoekerskinderen roepen 158 organisaties op per advertentie
Lees ook:KvK meldt MKB Innovatie Top 100 2016 bedrijven in advertentie
Lees ook:CNV-reclame Nat. Onderwijsakkoord: meer salaris en banen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.