Die hypotheek binnen één week en De Opportunisten

Samantha en Sylvia vonden hun droomhuis in Papendrecht, zegt weer een andere bank. Er waren meer gegadigden, dus moesten ze snel handelen. ”Gelukkig kregen ze bij de Rabobank hun hypotheek binnen een week, waardoor we nu in hun droomhuis wonen.” Volgende week is de housewarming party. De Opportunisten zijn niet uitgenodigd, maar ze zagen die commercial natuurlijk ook. Hun reactie? Zie bijgaande strip van reclame-cartoonist Frank Pels (KLIK erop om te vergroten waardoor-ie beter leesbaar wordt). De Opportunisten is, in Pels’ eigen woorden,een ‘ietwat baldadige, speels-kritische’ striplog over reclame en media die exclusief op deze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie. Frank Pels is, eervol, een Legend van de Vea, de vereniging van reclamebureaus, vanwege zijn verdiensten voor het vak. Zijn eigen weblog De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag.

Lees ook:Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt
Lees ook:Dat ‘aandeel in elkaar’ van de Rabobank getest door De Opportunisten
Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten
Lees ook:Het droomhuis, Lego, ABN Amro en De Opportunisten
Lees ook:Voedselverspilling-campagne SIRE schiet De Opportunisten in verkeerde keelgat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.