Nick en Simon simpelweg enorme lullen genoemd door De Opportunisten

Door ‘t stof. Correctie vandaag. Over die vingers van Simpel, waar De Opportunisten al eerder iets over te melden hadden. En nog iets over arme Nick en Simon die zingen als vingerpopjes ‘Rosanne’ in ‘t spotje van datzelfde Simpel. Het oordeel is hard over die tv-reclame. Nu maar hopen dat de N&S Fanclub op vakantie is. KLIK op de strip van reclame-cartoonist Frank Pels om te vergroten, waardoor ie goed leesbaar wordt). De Opportunisten is, in Pels’ eigen woorden, een ‘ietwat baldadige, speels-kritische’ striplog over reclame en media die vanaf begin dit jaar exclusief op deze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie. Frank Pels is, eervol, een Legend van de Vea, de vereniging van reclamebureaus, vanwege zijn verdiensten voor het vak. Zijn eigen weblog De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.
[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag

Lees ook:Spotje Gerard Joling voor Simpel tergt De Opportunisten
Lees ook:De Opportunisten vieren afscheid van ‘vingerlullen’ Nick en Simon van Simpel
Lees ook:Dat ‘aandeel in elkaar’ van de Rabobank getest door De Opportunisten
Lees ook:Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt
Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.