Voedselverspilling-campagne SIRE schiet De Opportunisten in verkeerde keelgat

‘Het’ Nederlandse publiek kan die nieuwe SIRE-campagne tegen voedselverspilling, Kliekipedia, wel waarderen. Eindigde zelfs nummer 4, een prestatie, in de Top 10 van het eerste kwartaal van de Gouden Loeki-competitie. Maar De Opportunisten kijken er toch net even anders naar. Want vroeger… KLIK op de strip van reclame-cartoonist Frank Pels om te vergroten, waardoor ie goed leesbaar wordt). De Opportunisten is, is, in Pels’ eigen woorden, een ‘ietwat baldadige, speels-kritische’ striplog over

 

reclame en media die vanaf begin dit jaar exclusief op deze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie.

Frank Pels is, eervol, een Legend van de Vea, de vereniging van reclamebureaus, vanwege zijn verdiensten voor het vak. Zijn eigen weblog De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.

Lees ook:Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt
Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten
Lees ook:Dat ‘aandeel in elkaar’ van de Rabobank getest door De Opportunisten
Lees ook:Groen en geel ergeren De Opportunisten zich aan dat Qurrent-spotje over die blauwe man
Lees ook:De Opportunisten vallen over die man van die vlinder van Pearle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.