Colofon

Reclamewereld.blog.nl is een nieuwsblog gericht op de ”reclameconsument”, op iedereen geïnteresseerd in de wondere wereld van reclame. Een onafhankelijk publiekslog met allerlei nieuwtjes over reclameontwikkelingen. Bedoeling is een brug te slaan tussen ”het publiek” en de reclamebranche. Het blog informeert niet alleen – waar de kritische noot niet wordt geschuwd – maar heeft ook een educatieve doelstelling en probeert ook te vermaken.

Reclamewereld.blog.nl wordt gemaakt door Michael van Os, reclame-expert en liefhebber en is sinds 12 september 2006 ”open.” Nadat enige tijd is proefgedraaid. Van Os is 11 jaar hoofdredacteur geweest van Adformatie, vakblad over reclame, media en marketing. Sinds begin 2006 is hij actief als freelancer en communicatie-adviseur. Hij draagt ook bij aan de vaklogs Commlog (van vakblad Communicatie) en Adfoblog (van Adformatie).

Voor tips, suggesties, op- en aanmerkingen e.d. -en ook voor eventuele correcties- voor Reclamewereld.blog KAN HIJ BEREIKT WORDEN VIA: [email protected]

Reclamewereld.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van blog.nl, dat in juni 2005 van start ging. Het netwerk van Blog Online omvat ruim 80 themablogs, samen goed voor 3 miljoen bezoeken per maand.

Adverteren op dit blog over reclame? Dat kan natuurlijk. Wilt u adverteren op de blogs van Blog Online, inclusief deze, bel dan 020 4459931 voor meer informatie. Specifieke doelgroepen of een heel breed publiek benaderen behoort tot de mogelijkheden (via buttons en banners tot allerlei vormen van sponsoring).

Lees ook:Welkom op Reclamewereld iedereen!
Lees ook:Reclamewereld.blog scoort bijna 72.000 payloads in juni
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert bijna 50.000 pageloads in juni
Lees ook:Reclamewereld.blog.nl scoort ruim 100.000 pageloads in juni
Lees ook:MEDEDELING UITGEVER: BLOG.NL 2.6 Mi. PAGELOADS IN JULI

0 reacties op “Colofon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.