Deze reclame voor zonnepanelen is niet voor sommige Groningers bestemd

Deze advertentie voor gesubsidieerde zonnepanelen, die ik onlangs uit een van de dagbladen plukte, is niet bedoeld voor inwoners van Groningen! . Want in verschillende gemeenten in die provincie staan te veel huizen met zonnepanelen, las ik een paar dagen geleden. Vanwege de financiële bijdrage van de NAM in het aardbevingsgebied. Dus mijn advies aan die Groningers: koop snel airco-units, dan komt die zonne-energie wel op (en het is ook nog lekker koel met deze temperaturen, haha). De Groningse problemen worden veroorzaakt omdat de opgewekte stroom wordt teruggeleverd aan het energienet, waardoor het systeem overbelastkan raken en op dat moment levert het geen zonne-energie meer op. De in bijgaande advertentie (KLIK erop om te vergroten) gemelde Energiebespaarlening van adverteerder Nationaal Energiebespaarfonds is, zeggen ze, een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan je eigen huis te kunnen financieren. ”Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!”

Lees ook:Hulp met zonnepanelen financieren in de reclame
Lees ook:Greenchoice maakt geen reclame voor zonnecrème, maar voor zonnepanelen (en groene energie)
Lees ook:Miljoen Nederlanders aan de zonne-energie belooft Nuon
Lees ook:Zonnepanelen in de reclame bij Eneco en NL Energie
Lees ook:ASN sponsort Natuur & Milieu’s BTW-petitie zonnepanelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.