Wecycle zamelt electrische afdankers in maar lijkt nieuwkoop te promoten in KleinKlusje-spotje

NEEE. Niet we fietsen, niet weer fietsreclame . Wecycle is een non-profit- organisatie die de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) organiseert. Zie bijgaand spotje maar dat, lijkt het wel, het kopen van nieuwe producten promoot – alsof gebruikt en wat ouder niet goed meer is… Op verzoek van…? Of ben ik nu te wantrouwend. ”Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor samen met 90 procent van de

gemeenten, kringloopbedrijven, winkels, installateurs, kinderboerderijen en consumenten,” meldt de site. Wecycle zorgt in opdracht van producenten en importeurs voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan overheid en samenleving. ”Lever al je kapotte elektrische apparaten en oude spaarlampen in en win het aankoopbedrag van je nieuwe terug. Hoe? Check onze nieuwste #KleinKlusje-commercial of kijk op Wecycle/inleveren.

Lees ook:Publiek kiest beste en ‘meest verantwoorde’ alcohol-commercial van fabrikanten Stiva
Lees ook:Huishoud apparaten maken reclame voor Porsche’s nieuwe Cayenne S E-Hybrid
Lees ook:VN start wereldwijde campagne tegen e-scrap, elektronisch afval
Lees ook:‘Waar is eigenlijk die scheerkop?’ (Bol.com breidt uit-spot)
Lees ook:Milieuheffing op reclamefolders gevraagd van Nederlandse overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.